Opret konto Log ind
0
Forside >>  Briller  >>  Solbriller >>  Oakley Jawbreaker 6 Month Limited Solbriller Briller,oakley nye briller,godt tilbud

Kategorier

Oakley Jawbreaker 6 Month Limited Solbriller Briller,oakley nye briller,godt tilbud

DKK1,622.80  DKK486.84Spar: 70% off
  • Model: 1282491
  • 5000 Antal på lager
  • Oakley Turbine Solbriller Briller hurtig og gratis forsendelse,oakley crowbar lens,København på nettet
  • Oakley Sliver R Solbriller Briller en levetid kærlighed,oakley optikker,meget god
  • Oakley Moonlighter Polarized Solbriller Briller Rabatten præferentiel,oakley din solbrille,kvalitetsgaranti
  • Oakley Frogskins Solbriller Briller udsalg København,oakley solbrille snor,tilbud
  • Oakley Thinlink Solbriller Briller bredt udvalg,oakley stockholm,værdig
Oakley Jawbreaker 6 Month Limited Solbriller Briller,oakley nye briller,godt tilbud_checkout
oakley optikere Briller Solbriller ,Oakley Jawbreaker 6 Month Limited Solbriller Briller oakley prestige solbriller,mere fashionable

Vi har udvidet synsfelt i det øvre perifere område for at optimere det til cykling, og når vi tilføjet Switchlock Technology til nem linse skiftende plus templer, der tilpasser til tre forskellige længder til hjelm kompatibilitet, Jawbreaker blev den ultimative sport design. Denne lette men alligevel holdbart ydeevne solbrille har slagstyrke og optisk præcision på niveau med ANSI Z87.1 og med Polaric Ellipsoid geometri High Definition Optics, har du knivskarp syn i alle vinkler. Jawbreaker besvarer liste over ønsker verdensklasse atleter ved at tilbyde alt fra surge porte til afkøling luftstrømmen Unobtanium komponenter til et komfortabelt sikker pasform og med problemfri linse udskiftning af Switchlock, det lader dem tilpasse sig i sekunder med HD-polariserede optik og linser med Prizm teknologi, fine melodier farver til maksimeret kontrast og forbedret syn.


Features:

Ramme Farve Poleret Hvid
Lens Color Jade Iridium
Fit Standard


Teknologi:

Switchlock:
For at gøre processen med at udskifte linserne hurtigt, nemt og problemfri, denne teknologi bruger en simpel switch mekanisme til at frigive den monterede linse så et nyt kan låses i samme. Det lader atleter tilpasse deres vision og holde trit med skiftende lys.

Impact Protection:
Bakket op af årtiers innovation, Oakley ydeevne briller giver kompromisløs beskyttelse mod høj hastighed og høj masse effekt. Beskyttelsen er en fordel for de førsteklasses materialer og unikke arkitekturer af Oakley linse / frame kombinationer.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

Unobtainium:
En blød hydrofil syntetisk, det øger vedhæftning når de er våde at gribe bedre, når du sveder. Dette gør den ideel til earsocks og næse puder i ydeevne briller.

Iridium:
Designet til at afbalancere lystransmission og reducerer genskin, er denne præmie linse belægning lavet med overhedet metaloxider. Den fås i et spektrum af farver til optimering vision i stort set enhver lysforhold.

Hvis du vil købe de bedste Briller fra Oakley, har du fundet det bedste sted, Oakley specielle tilbud Odense. Hos Oakley specielle tilbud Odense, har vi kun de bedste mærker, som Oakley, så du kun får de bedste løb og triatlon, til de bedste priser. Kig selv efter i løb og triatlon og Jawbreaker 6 Month Limited. Bestil nu og modtag dine Oakley Jawbreaker 6 Month Limited, inden for et par dage.

Beskrivelse

Funktioner


Oakley - Briller - Solbriller