Opret konto Log ind
0
Forside >>  Briller  >>  Solbriller >>  Oakley Jawbreaker Polarized Solbriller Briller,oakley fleye briller,ægte

Kategorier

Oakley Jawbreaker Polarized Solbriller Briller,oakley fleye briller,ægte

DKK1,947.85  DKK584.36Spar: 70% off
  • Model: 1282487
  • 5000 Antal på lager
  • Oakley Flak 2.0 XL Polarized Solbriller Briller,oakley din solbrille,ny stil
  • Oakley Sliver XL Solbriller Briller forhandler,oakley stockholm,tilbud i København
  • Oakley Evzero Path Polarized Solbriller Briller,oakley nye briller,århus forhandler
  • Oakley Turbine Rotor Solbriller Briller billig butik,solbriller oakley,billige Danmark priser
  • Oakley Catalyst Solbriller Briller engroshandel giver,oakley pilotbriller,kvalitetsgaranti
Oakley Jawbreaker Polarized Solbriller Briller,oakley fleye briller,ægte_checkout
oakley optiker århus Briller Solbriller ,Oakley Jawbreaker Polarized Solbriller Briller oakley briller,billigste udvalg

Vi har udvidet synsfelt i det øvre perifere område for at optimere det til cykling, og når vi tilføjet Switchlock Technology til nem linse skiftende plus templer, der tilpasser til tre forskellige længder til hjelm kompatibilitet, Jawbreaker blev den ultimative sport design. Denne lette men alligevel holdbart ydeevne solbrille har slagstyrke og optisk præcision på niveau med ANSI Z87.1 og med Polaric Ellipsoid geometri High Definition Optics, har du knivskarp syn i alle vinkler. Jawbreaker besvarer liste over ønsker verdensklasse atleter ved at tilbyde alt fra surge porte til afkøling luftstrømmen Unobtanium komponenter til et komfortabelt sikker pasform og med problemfri linse udskiftning af Switchlock, det lader dem tilpasse sig i sekunder med HD-polariserede optik og linser med Prizm teknologi, fine melodier farver til maksimeret kontrast og forbedret syn.


Features:

Ramme Farve Poleret Hvid
Lens Color Jade Iridium
Fit Standard


Teknologi:

Switchlock:
For at gøre processen med at udskifte linserne hurtigt, nemt og problemfri, denne teknologi bruger en simpel switch mekanisme til at frigive den monterede linse så et nyt kan låses i samme. Det lader atleter tilpasse deres vision og holde trit med skiftende lys.

Impact Protection:
Bakket op af årtiers innovation, Oakley ydeevne briller giver kompromisløs beskyttelse mod høj hastighed og høj masse effekt. Beskyttelsen er en fordel for de førsteklasses materialer og unikke arkitekturer af Oakley linse / frame kombinationer.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

Unobtainium:
En blød hydrofil syntetisk, det øger vedhæftning når de er våde at gribe bedre, når du sveder. Dette gør den ideel til earsocks og næse puder i ydeevne briller.

Iridium:
Designet til at afbalancere lystransmission og reducerer genskin, er denne præmie linse belægning lavet med overhedet metaloxider. Den fås i et spektrum af farver til optimering vision i stort set enhver lysforhold.

Hvis du skal bruge nye Oakley Jawbreaker Polarized, har vi dem her til den bedste pris. Oakley salg fremm Odense har det og andre top kvalitets varer som løb og triatlon. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de løb og triatlon, finder du alt hvad du har brug for her.

Beskrivelse

Funktioner


Oakley - Briller - Solbriller