Opret konto Log ind
0
Forside >>  Briller  >>  Solbriller >>  Oakley Turbine Iridium Solbriller Briller største udvalg,oakley crowbar,billige Outlet priser

Kategorier

Oakley Turbine Iridium Solbriller Briller største udvalg,oakley crowbar,billige Outlet priser

DKK1,215.04  DKK364.51Spar: 70% off
  • Model: 1282563
  • 5000 Antal på lager
  • Oakley Flak 2.0 XL Solbriller Briller respektable,oakley sol briller,bestseller
  • Oakley Jawbreaker Solbriller Briller shop Danmark,oakley hornbriller,fremragende værdi
  • Oakley Radar EV Path Polarized Iridium Solbriller Briller,oakley airbrake,salg online her
  • Oakley Crosshair Solbriller Briller Fashion,oakley solbriller billige,godt produkt
  • Oakley Sliver XL Prizm Polarized Solbriller Briller,oakley googles,største udvalg
Oakley Turbine Iridium Solbriller Briller største udvalg,oakley crowbar,billige Outlet priser_checkout
oakley billige læsebriller Briller Solbriller ,Oakley Turbine Iridium Solbriller Briller største udvalg oakley briller,outlet

Turbine skruer op for aktive look med udskiftelige ikoner plus indsatte zoner af sikkert greb Unobtainium. Sammen med rene linjer af komfortabelt letvægts O Matter og en linse form er inspireret af vores populære Hijinx solbrille, ville dens holdbarhed og ydeevne gør en sport ramme jaloux.


Features:

Lens Shape Standard
Indram Color Brown Smoke
Lens Mørkegrøn Bronze
Fit Standard


Teknologi:

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

Unobtainium:
En blød hydrofil syntetisk, det øger vedhæftning når de er våde at gribe bedre, når du sveder. Dette gør den ideel til earsocks og næse puder i ydeevne briller.

Stikhætte næsepuder:
En problemfri næse pad for kvinders briller, denne patenterede innovation er en justerbar design, der plejer snag eller trække dit hår.

Plutonite Linse:
En af de mest optisk rene materialer, der anvendes i briller i dag, det maksimerer klarhed og slagfasthed, mens bortfiltrere 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Ikke en belægning, UV-beskyttelse er fra linsematerialet selv.

Impact Protection:
Bakket op af årtiers innovation, Oakley ydeevne briller giver kompromisløs beskyttelse mod høj hastighed og høj masse effekt. Beskyttelsen er en fordel for de førsteklasses materialer og unikke arkitekturer af Oakley linse / frame kombinationer.

UV-beskyttelse:
Øjenskader tilskrives ultraviolet lys indbefatter grå stær, pterygium og maculadegeneration. Vores Plutonite linser filtrerer 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Beskyttelsen er fra linsematerialet selv.

Tre pasform:
En patenteret innovation, der sikrer rammen får kontakt kun på næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i præcis optisk position med en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter fælles med briller som hviler ørerne.

O Matter:
En stress resistent ramme materiale, der tåler miljømæssige ekstremer, er det let, men alligevel meget holdbare. Kontrolleret fleksibilitet forbedrer slagstyrke samtidig bidrage til komfort hele dagen af ??rammer lavet med denne innovative syntetiske.

Du kan også finde Oakley Turbine Iridium i vores Briller kategori, fra din online løb og triatlon butik, eller hvad med Solbriller. Vi har også mange andre ting fra Oakley, hos Oakley på tilbud Aalborg, har vi et kæmpe udvalg af løb og triatlon varer, som måske er noget for dig. Oakley er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre løb og triatlon, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Beskrivelse

Funktioner


Oakley - Briller - Solbriller