Opret konto Log ind
0
Forside >>  Briller  >>  Solbriller >>  Oakley Turbine Polarized Solbriller Briller Danmark på nettet,oakley linser,en levetid kærlighed

Kategorier

Oakley Turbine Polarized Solbriller Briller Danmark på nettet,oakley linser,en levetid kærlighed

DKK1,401.72  DKK420.52Spar: 70% off
  • Model: 1282568
  • 5000 Antal på lager
  • Oakley Thinlink Solbriller Briller bredt udvalg,oakley stockholm,værdig
  • Cohort Polarized perfekt,goggles oakley,godt tilbud
  • Oakley Twoface Solbriller Briller Gratis retur,oakley briller online,tilbud i Danmark
  • Oakley Sliver Prizm Polarized Solbriller Briller,oakley din solbrille,Danmark Gratis retur
  • Oakley Fives Squared Solbriller Briller billigere,oakley ørgreen brillestel,Best Seller
Oakley Turbine Polarized Solbriller Briller Danmark på nettet,oakley linser,en levetid kærlighed_checkout
oakley briler Briller Solbriller ,Oakley Turbine Polarized Solbriller Briller Danmark på nettet oakley solbriller tilbud,billige

Turbine skruer op for aktive look med udskiftelige ikoner plus indsatte zoner af sikkert greb Unobtainium. Sammen med rene linjer af komfortabelt letvægts O Matter og en linse form er inspireret af vores populære Hijinx solbrille, ville dens holdbarhed og ydeevne gør en sport ramme jaloux.


Features:

Lens Shape Standard
Indram Color Brown Smoke
Lens Mørkegrøn Bronze
Fit Standard


Teknologi:

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

Unobtainium:
En blød hydrofil syntetisk, det øger vedhæftning når de er våde at gribe bedre, når du sveder. Dette gør den ideel til earsocks og næse puder i ydeevne briller.

Stikhætte næsepuder:
En problemfri næse pad for kvinders briller, denne patenterede innovation er en justerbar design, der plejer snag eller trække dit hår.

Plutonite Linse:
En af de mest optisk rene materialer, der anvendes i briller i dag, det maksimerer klarhed og slagfasthed, mens bortfiltrere 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Ikke en belægning, UV-beskyttelse er fra linsematerialet selv.

Impact Protection:
Bakket op af årtiers innovation, Oakley ydeevne briller giver kompromisløs beskyttelse mod høj hastighed og høj masse effekt. Beskyttelsen er en fordel for de førsteklasses materialer og unikke arkitekturer af Oakley linse / frame kombinationer.

UV-beskyttelse:
Øjenskader tilskrives ultraviolet lys indbefatter grå stær, pterygium og maculadegeneration. Vores Plutonite linser filtrerer 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Beskyttelsen er fra linsematerialet selv.

Tre pasform:
En patenteret innovation, der sikrer rammen får kontakt kun på næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i præcis optisk position med en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter fælles med briller som hviler ørerne.

O Matter:
En stress resistent ramme materiale, der tåler miljømæssige ekstremer, er det let, men alligevel meget holdbare. Kontrolleret fleksibilitet forbedrer slagstyrke samtidig bidrage til komfort hele dagen af ??rammer lavet med denne innovative syntetiske.

Velkommen til vores Oakley Turbine Polarized, speciale tilbud! Har du brug for Oakley på nettet Aalborg, eller have nye løb og triatlon udstyr. Oakley på nettet Aalborg er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Oakley og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Briller.

Beskrivelse

Funktioner


Oakley - Briller - Solbriller