Opret konto Log ind
0
Forside >>  Briller  >>  Solbriller >>  Oakley Turbine Polarized Solbriller Briller på nettet,oakley billige briller med styrke,salg fremm

Kategorier

Oakley Turbine Polarized Solbriller Briller på nettet,oakley billige briller med styrke,salg fremm

DKK1,703.91  DKK511.17Spar: 70% off
  • Model: 1282564
  • 5000 Antal på lager
  • Oakley Quarter Jacket Solbriller Briller bargain pris,oakley billige solbriller,billige salg
  • Oakley Fuel Cell Prizm Polarized Solbriller Briller,oakley wayfarer solbriller,bedste århus designer
  • Oakley Sliver R Prizm Polarized Solbriller Briller,oakley sol briller,shop Danmark
  • Oakley Flak 20 XL Solbriller Briller meget attraktivt,oakley sportsbriller med styrke,online salg
  • Oakley Latch Squared Solbriller Briller smuk,oakley læsebriller online,fremragende kvalitet
Oakley Turbine Polarized Solbriller Briller på nettet,oakley billige briller med styrke,salg fremm_checkout
oakley cykelbriller Briller Solbriller ,Oakley Turbine Polarized Solbriller Briller på nettet oakley briller -2,med rabat

Turbine skruer op for aktive look med udskiftelige ikoner plus indsatte zoner af sikkert greb Unobtainium. Sammen med rene linjer af komfortabelt letvægts O Matter og en linse form er inspireret af vores populære Hijinx solbrille, ville dens holdbarhed og ydeevne gør en sport ramme jaloux.


Features:

Lens Shape Standard
Indram Color Brown Smoke
Lens Mørkegrøn Bronze
Fit Standard


Teknologi:

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

Unobtainium:
En blød hydrofil syntetisk, det øger vedhæftning når de er våde at gribe bedre, når du sveder. Dette gør den ideel til earsocks og næse puder i ydeevne briller.

Stikhætte næsepuder:
En problemfri næse pad for kvinders briller, denne patenterede innovation er en justerbar design, der plejer snag eller trække dit hår.

Plutonite Linse:
En af de mest optisk rene materialer, der anvendes i briller i dag, det maksimerer klarhed og slagfasthed, mens bortfiltrere 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Ikke en belægning, UV-beskyttelse er fra linsematerialet selv.

Impact Protection:
Bakket op af årtiers innovation, Oakley ydeevne briller giver kompromisløs beskyttelse mod høj hastighed og høj masse effekt. Beskyttelsen er en fordel for de førsteklasses materialer og unikke arkitekturer af Oakley linse / frame kombinationer.

UV-beskyttelse:
Øjenskader tilskrives ultraviolet lys indbefatter grå stær, pterygium og maculadegeneration. Vores Plutonite linser filtrerer 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Beskyttelsen er fra linsematerialet selv.

Tre pasform:
En patenteret innovation, der sikrer rammen får kontakt kun på næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i præcis optisk position med en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter fælles med briller som hviler ørerne.

O Matter:
En stress resistent ramme materiale, der tåler miljømæssige ekstremer, er det let, men alligevel meget holdbare. Kontrolleret fleksibilitet forbedrer slagstyrke samtidig bidrage til komfort hele dagen af ??rammer lavet med denne innovative syntetiske.

Er du helt vild med løb og triatlon? Få din Oakley Turbine Polarized og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Oakley. Glem ikke vores store udvalg i Briller, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive løb og triatlon er de fleste af vores Solbriller varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Beskrivelse

Funktioner


Oakley - Briller - Solbriller