Opret konto Log ind
0
Forside >>  Briller  >>  Solbriller >>  Oakley Turbine Solbriller Briller Eksklusive,oakley sikkerhedsbriller,klassisk

Kategorier

Oakley Turbine Solbriller Briller Eksklusive,oakley sikkerhedsbriller,klassisk

DKK1,133.54  DKK340.06Spar: 70% off
  • Model: 1282559
  • 5000 Antal på lager
  • RPM Squared fremragende værdi anbefaler,oakley briler,skynder sig at købe
  • Oakley Holbrook Solbriller Briller outlet København,oakley din solbrille,god service
  • Oakley Fives Squared Solbriller Briller værdig,oakley solbriller til billige,top kvalitet
  • Oakley Two Face Covert Collection Polarized Solbriller Briller,oakley solbriller,hot salg
  • Oakley Carbon Blade Ferrari Collection Polarized Solbriller Briller,oakley briller på nettet,billige Online priser
Oakley Turbine Solbriller Briller Eksklusive,oakley sikkerhedsbriller,klassisk_checkout
oakley wayfarer briller Briller Solbriller ,Oakley Turbine Solbriller Briller Eksklusive oakley sportsbriller med styrke,København Gratis retur

Turbine skruer op for aktive look med udskiftelige ikoner plus indsatte zoner af sikkert greb Unobtainium. Sammen med rene linjer af komfortabelt letvægts O Matter og en linse form er inspireret af vores populære Hijinx solbrille, ville dens holdbarhed og ydeevne gør en sport ramme jaloux.


Features:

Lens Shape Standard
Indram Color Brown Smoke
Lens Mørkegrøn Bronze
Fit Standard


Teknologi:

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

Unobtainium:
En blød hydrofil syntetisk, det øger vedhæftning når de er våde at gribe bedre, når du sveder. Dette gør den ideel til earsocks og næse puder i ydeevne briller.

Stikhætte næsepuder:
En problemfri næse pad for kvinders briller, denne patenterede innovation er en justerbar design, der plejer snag eller trække dit hår.

Plutonite Linse:
En af de mest optisk rene materialer, der anvendes i briller i dag, det maksimerer klarhed og slagfasthed, mens bortfiltrere 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Ikke en belægning, UV-beskyttelse er fra linsematerialet selv.

Impact Protection:
Bakket op af årtiers innovation, Oakley ydeevne briller giver kompromisløs beskyttelse mod høj hastighed og høj masse effekt. Beskyttelsen er en fordel for de førsteklasses materialer og unikke arkitekturer af Oakley linse / frame kombinationer.

UV-beskyttelse:
Øjenskader tilskrives ultraviolet lys indbefatter grå stær, pterygium og maculadegeneration. Vores Plutonite linser filtrerer 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Beskyttelsen er fra linsematerialet selv.

Tre pasform:
En patenteret innovation, der sikrer rammen får kontakt kun på næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i præcis optisk position med en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter fælles med briller som hviler ørerne.

O Matter:
En stress resistent ramme materiale, der tåler miljømæssige ekstremer, er det let, men alligevel meget holdbare. Kontrolleret fleksibilitet forbedrer slagstyrke samtidig bidrage til komfort hele dagen af ??rammer lavet med denne innovative syntetiske.

Kender du alt til Oakley Turbine? Hos Oakley shopping Aalborg, vælger vi løb og triatlon udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Briller varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Solbriller udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Oakley. Alle vores mærker er testet af vores hold af løb og triatlon eksperter!

Beskrivelse

Funktioner


Oakley - Briller - Solbriller